Beck – Pojken i glaskulan

I Beck – Pojken i glaskulans artikel kommer vi att ta upp ett mycket relevant och aktuellt ämne som avsevärt påverkar olika områden i det dagliga livet. Beck – Pojken i glaskulan är ett ämne som har skapat stort intresse på grund av dess inverkan på bland annat samhället och social, ekonomisk och kulturell utveckling. Genom hela den här artikeln kommer vi att utforska olika perspektiv och synpunkter som gör att vi på djupet kan förstå vikten av Beck – Pojken i glaskulan i det aktuella sammanhanget. Dessutom kommer vi att analysera olika fallstudier, forskning och trender relaterade till Beck – Pojken i glaskulan i syfte att ge en heltäckande och uppdaterad vision av detta mycket relevanta ämne. Utan tvekan är Beck – Pojken i glaskulan en fråga som förtjänar att analyseras och debatteras utifrån olika synsätt och den här artikeln syftar till att vara en grundläggande guide för att förstå den i sin helhet.

Pojken i glaskulan
GenreThriller
RegissörDaniel Lind Lagerlöf
ProducentLars Blomgren
Börje Hansson
ManusRolf Börjlind
Cilla Börjlind
SkådespelarePeter Haber
Mikael Persbrandt
Malin Birgerson
OriginalmusikAdam Nordén
FotografOlof Johnson
ProduktionsbolagFilmlance International
DistributionNordisk Film
Premiär2002
Speltid88 min
LandSverige Sverige
Danmark Danmark
Norge Norge
Finland Finland
SpråkSvenska
FöregångareAnnonsmannen
UppföljareSista vittnet
IMDb SFDb

Beck – Pojken i glaskulan är en svensk TV-film från 2002.[1] Detta är den sjunde filmen i den andra omgången med Peter Haber och Mikael Persbrandt i huvudrollerna.

Handling

En kvinna påträffas ihjälslagen i sitt hem. I huset återfinns hennes autistiske son med mordvapnet i handen.[2] Det dröjer dock inte länge förrän Martin Beck och hans kollegor misstänker att det är någonting som inte stämmer.

Rollista[1]

" class="mw-editsection-visualeditor">redigera | redigera wikitext]

Referenser