Dominic Sena



Internet är en outtömlig källa till kunskap, även när det gäller Dominic Sena. Århundraden av mänsklig kunskap om Dominic Sena har lagts och läggs fortfarande på nätet, och det är just därför som det är så svårt att få tillgång till det, eftersom det finns platser där det kan vara svårt eller till och med omöjligt att navigera. Vårt förslag är att du inte ska skeppsbrutet i ett hav av uppgifter om Dominic Sena och att du snabbt och effektivt ska kunna nå alla visdomens hamnar.

Med detta mål i åtanke har vi gjort något som går utöver det uppenbara, nämligen att samla in den mest aktuella och bäst förklarade informationen om Dominic Sena. Vi har också ordnat den på ett sätt som gör den lätt att läsa, med en minimalistisk och trevlig design som garanterar den bästa användarupplevelsen och den kortaste laddningstiden. Vi gör det enkelt för dig så att allt du behöver oroa dig för är att lära dig allt om Dominic Sena! Så om du tycker att vi har uppnått vårt syfte och du redan vet vad du ville veta om Dominic Sena, vill vi gärna ha dig tillbaka i sapientiasv.com:s lugna hav när din hunger efter kunskap väcks på nytt.

Dominic Sena (född 26 april 1949 i Niles , Ohio ) är en amerikansk video- och filmregissör .

Sena började sin karriär inom filmindustrin som kameraman i början av 1980-talet och arbetade som regissör för musikvideor och reklam från mitten av 1980-talet . Han vann en Grammy 1990 med filmen Rhythm Nation 1814 för Janet Jacksons album med samma namn. På 1990-talet fortsatte han att skjuta prisbelönta reklam, inklusive flera för Nike .

Hans första film var 1993 i Kalifornien med Brad Pitt .

Filmografi

videoklipp

  • 1989: Janet Jacksons Rhythm Nation 1814
  • 1990: Janet Jackson: The Rhythm Nation Compilation
  • 1994: The Best of Sting: Fields of Gold 1984-1994
  • 1996: Janet Jackson: Design of a Decade 1986/1996
  • 2004: Från Janet. Till Damita Jo: Videos

webb-länkar

Opiniones de nuestros usuarios

Jane Ibrahim

Äntligen en artikel om Dominic Sena som är lättläst.

Mari Fredriksson

Jag har tyckt att informationen jag har hittat om Dominic Sena är mycket användbar och njutbar. Om jag var tvungen att sätta ett 'men' kan det vara så att det inte är tillräckligt omfattande i sin formulering, men annars är det jättebra.

Sanna Olausson

Den här artikeln om Dominic Sena har fångat min uppmärksamhet, jag tycker att det är konstigt hur väl mätta orden är, det är liksom...elegant.

Paul Ljung

Jag gillar sidan, och artikeln om Dominic Sena är den jag letade efter.