Dominic Rains



Internet är en outtömlig källa till kunskap, även när det gäller Dominic Rains. Århundraden av mänsklig kunskap om Dominic Rains har lagts och läggs fortfarande på nätet, och det är just därför som det är så svårt att få tillgång till det, eftersom det finns platser där det kan vara svårt eller till och med omöjligt att navigera. Vårt förslag är att du inte ska skeppsbrutet i ett hav av uppgifter om Dominic Rains och att du snabbt och effektivt ska kunna nå alla visdomens hamnar.

Med detta mål i åtanke har vi gjort något som går utöver det uppenbara, nämligen att samla in den mest aktuella och bäst förklarade informationen om Dominic Rains. Vi har också ordnat den på ett sätt som gör den lätt att läsa, med en minimalistisk och trevlig design som garanterar den bästa användarupplevelsen och den kortaste laddningstiden. Vi gör det enkelt för dig så att allt du behöver oroa dig för är att lära dig allt om Dominic Rains! Så om du tycker att vi har uppnått vårt syfte och du redan vet vad du ville veta om Dominic Rains, vill vi gärna ha dig tillbaka i sapientiasv.com:s lugna hav när din hunger efter kunskap väcks på nytt.

Dominic Rains ( persiska ; * Skrevs den mars 8, 1982 i Teheran som Amin Nazemzadeh ) är en iransk - amerikansk skådespelare .

liv och karriär

Dominic Rains föddes i den iranska huvudstaden Teheran. På grund av våldet i första golfkriget , som blev offer för Rain's farbror, flydde hans föräldrar med honom och hans yngre bror, Iman, först till London, där de bodde i sex år innan de flyttade till Dallas , Texas . Han och hans bror har varit intresserade av att spela sedan barndomen, varför de stod på scenen i skolan och i teatern redan från tidig ålder. Efter att ha anlänt till USA tog de skådespelarkurser. Regns första framträdanden på kameran var mestadels reklam. Efter examen från gymnasiet bestämde han sig för att ta en paus från att agera och började istället studera biologi vid University of Dallas . Efter tre år bytte han till kriminologi. Han vände sig tillbaka till skådespelare efter att ha fått rollen som en stödjande roll i den kortlivade dramaserien LAX , vilket resulterade i flytten till Los Angeles västkust. Han medverkade i serien 2004 till 2005. År 2006 porträtterade han Ziad Jarrah , som var inblandad i terroristattackerna den 11 september 2001 , i TV-filmen Flight 93 . Sedan 2007 har han varit listad under sitt scennamn Dominic Rains. Hans bror Iman framträder som skådespelare under namnet Ethan Rains.

Efter att serien avbröts gick Rains på serien E-Ring - Military Minds , Dating Alex och Navy CIS . År 2007 presenterades han på Soap General Hospital i rollen som Dr. Leo Julian ockuperade. Han spelade rollen fram till 2008 och uppträdde också i den i filialen General Hospital: Night Shift . Även 2007 medverkade han i den enda producerade säsongen i serien Cane som Tal . 2010 spelades Rains i rollen som Jehangir Tabari för filmen The Taqwacores . För sin skildring i filmen utsågs han till bästa skådespelare på Ourense Independent Film Festival . I serien FlashForward uppträdde han under den första säsongen som Kahmir DeJean . Efter uppträdanden i Burn Notice , Single Ladies and Anger Management , han medverkade i Marvel-filmen 2014 The Return of the First Avenger i rollen som en CIA-agent. Samma år framträdde han som Saeed i vampyrfilmen A Girl Walks Home Alone at Night av regissören Ana Lily Amirpour , som hade premiär på Sundance Film Festival .

2016 uppträdde Rains tillsammans med James Franco och Melissa Leo i filmen Burn Country . Han sågs också i serien Legends and Powers . Från 2017 till 2018 sågs han i den femte säsongen av serien Marvels Agents of SHIELD i den antagonistiska rollen Kasius . År 2018 deltog han i rollen som Andric i science fiction-filmen AXL . Sedan 2019 hör han till som Dr. Crockett Marcel på huvudrollen i Chicago Med- serien . Han medverkade också i rollen i Chicago PD och Chicago Fire- serien . 2020 sågs Rains som Lucas i serien Tales from the Loop .

Filmografi (urval)

  • 2003: Saving Jessica Lynch (TV-film)
  • 20042005: LAX (TV-serie, 5 avsnitt)
  • 2005: 24 (TV-serie, avsnitt 4x13)
  • 2006: Relaterat (TV-serie, avsnitt 1x10)
  • 2006: Flight 93 - Todesflug den 11 september ( Flight 93 , TV-film)
  • 2006: E-Ring - Military Minds ( E-Ring , TV-serie, avsnitt 1x19)
  • 2006: Grenade (kortfilm)
  • 2006: Dating Alex (TV-serie, 2 avsnitt)
  • 2007: Navy CIS ( NCSI , TV-serie, avsnitt 4x19)
  • 2007: Final Approach - In the Face of Terror ( Final Approach , TV film)
  • 2007: General Hospital: Night Shift (TV-serie, 13 avsnitt)
  • 2007: Sharpshooter - The Last Order ( Sharpshooter , TV-film)
  • 2007: Cane (TV-serie, 3 avsnitt)
  • 2007: Poet's War
  • 20072008: General Hospital (TV-serie, 36 avsnitt)
  • 2008: Mask of the Ninja (TV-film)
  • 2009: Countering Extremism
  • 20092010: FlashForward (TV-serie, 5 avsnitt)
  • 2010: Taqwacores
  • 2010: Mind of the Warrior
  • 2010: Naturens kaos
  • 2010: Utbrott
  • 2011: A Girl Walks Home Alone at Night (kortfilm)
  • 2012: Mossadegh (kortfilm)
  • 2012: Burn Notice (TV-serie, avsnitt 6x03)
  • 2012: Single Ladies (TV-serie, avsnitt 2x14)
  • 2013: Broken (kortfilm)
  • 2013: Tränare (TV-serie, avsnitt 1x02)
  • 2014: En flicka går hem ensam på natten
  • 2014: Anger Management (TV-serie, ett avsnitt)
  • 2014: Return of the First Avenger (Captain America: The Winter Soldier)
  • 2014: Jinn
  • 2014: Legends (TV-serie, avsnitt 1x03)
  • 2014: Love Midori (TV-serie, avsnitt 1x02)
  • 2015: Hur man blir en gangster i Amerika
  • 2015: Camino
  • 2016: The Loner
  • 2016: Burn Country - Utländskt i ditt eget land (Burn Country)
  • 2016: Chee och T
  • 2016: Powers (TV-serie, 2 avsnitt)
  • 2016: Begravningsdagen
  • 2017: Institutet
  • 2017: The Mad Whale
  • 2017-2018: Marvels Agents of SHIELD (TV-serie, 8 avsnitt)
  • 2018: AXL
  • 2019: Marjoun and the Flying Headscarf
  • 2019: Draupadi Unleashed
  • 2019: Chicago PD (TV-serie, avsnitt 7x04)
  • 2019: Chicago Fire (TV-serie, avsnitt 8x04)
  • sedan 2019: Chicago Med (TV-serie)
  • 2020: Tales from the Loop (TV-serie, 3 avsnitt)
  • 2020: Modern övertalning

webb-länkar

Individuella bevis

  1. Dominic Rains . I: Famousbirthdays . 5 juli 2020.
  2. Lori Wilson: General Hospital - NYHETSRUM ( engelska ) Hämtad 5 juli 2020.

Opiniones de nuestros usuarios

Therese Göransson

Trevlig artikel från Dominic Rains.

Mona Nyström

Språket ser gammalt ut, men informationen är tillförlitlig och i allmänhet ger allt som skrivs om Dominic Rains mycket självförtroende.

Maja Ivarsson

Äntligen! Nuförtiden verkar det som att om de inte skriver artiklar med tiotusen ord så är de inte nöjda. Mina herrar innehållsskribenter, detta JA är en bra artikel om Dominic Rains.