Dominic Pace



Internet är en outtömlig källa till kunskap, även när det gäller Dominic Pace. Århundraden av mänsklig kunskap om Dominic Pace har lagts och läggs fortfarande på nätet, och det är just därför som det är så svårt att få tillgång till det, eftersom det finns platser där det kan vara svårt eller till och med omöjligt att navigera. Vårt förslag är att du inte ska skeppsbrutet i ett hav av uppgifter om Dominic Pace och att du snabbt och effektivt ska kunna nå alla visdomens hamnar.

Med detta mål i åtanke har vi gjort något som går utöver det uppenbara, nämligen att samla in den mest aktuella och bäst förklarade informationen om Dominic Pace. Vi har också ordnat den på ett sätt som gör den lätt att läsa, med en minimalistisk och trevlig design som garanterar den bästa användarupplevelsen och den kortaste laddningstiden. Vi gör det enkelt för dig så att allt du behöver oroa dig för är att lära dig allt om Dominic Pace! Så om du tycker att vi har uppnått vårt syfte och du redan vet vad du ville veta om Dominic Pace, vill vi gärna ha dig tillbaka i sapientiasv.com:s lugna hav när din hunger efter kunskap väcks på nytt.

Dominic Pace (född 21 september 1975 i White Plains , Westchester County , New York ) är en amerikansk skådespelare .

Liv

Pace föddes den 21 september 1975 i White Plains. Skådespelerskan Brittany Murphy var hans kusin. Hans farfar, William Tagliaferri, var medlem av 4: e infanteriet under andra världskriget och en av de första soldaterna som landade på Normandie Beach på D-dagen . Han beskriver sig själv som en farsfigur för honom. Hans farbror, Tulio "Chuck" Caparelli, var polischef i South Plainfield , New Jersey under 1960- och 1970-talet, och en annan morbror, Angelo Capparelli, var chef för Edison Health Committee . Hans mors kusin, Peter Russo, var statstjänsteman i New Jersey och borgmästare i Lodi på 1980-talet . Pace är avlägset släkt med basebollspelaren Dutch Mele (19151975). Han tog examen från Ossining High School 1993 och började sin skådespelareutbildning 1995 på Actors Studio Mimi Turque under ledning av Susan Batson . Han bytte sedan till William Espers tvååriga program, där han fick skådespelarlek från Terry Knickerbocker.

Han har varit gift med Geraldine Pace sedan 6 augusti 2000.

Karriär

I mitten av 1990-talet tog han sina första episodroller och biroll i tv-produktioner. På Palm Beach International Film Festival 2004 utsågs han till "Bästa skådespelare" för sin framträdande i den oberoende filmen Little Kings . Han var medlem i MET Theatre Company och Tim Robbins Company och Actors 'Gang i Los Angeles.

Under sin skådespelarkarriär tog han in episodroller i tv-serier som Strong Medicine: Two Doctors like Fire and Ice , New York Cops - NYPD Blue , Shadow of Passion , Cold Case - No Victim Is Ever Forgotten , Prison Break , Time of Longing , Bones - Die Bone Hunter , Superstore , On My Block eller Navy CIS: LA . Han har medverkat i biroll i filmproduktioner som The Invisible Man , Wild Things 2 , Follow Me eller Killers Anonymous - Lita på ingen . År 2018 tog han rollen som Captain Streeper i djurskräckfilmen Megalodon - The Beast from the Deep . År 2019 uppträdde han i två avsnitt av tv-serien The Mandalorian i rollen som bounty hunter Gekko .

Filmografi

  • 1997: Saturday Night Live (TV-serie, avsnitt 23x09)
  • 1998: Steel Crossings (kortfilm)
  • 1998: Forever Fever
  • 1998: The Invisible Man (TV-film)
  • 1999: Love of the Game (For Love of the Game)
  • 2003: Strong Medicine: Two Doctors Like Fire and Ice (Strong Medicine) (TV-serie, avsnitt 1x02)
  • 2003: New York Cops - NYPD Blue (NYPD Blue) (TV-serie, avsnitt 11x02)
  • 2003: Little Kings
  • 2004: The District - Mission in Washington (The District) (TV-serie, avsnitt 4x14)
  • 2004: Wild Things 2
  • 2004: Angel - Hunters of darkness (Angel) (TV-serie, avsnitt 5x20)
  • 2004: Dr. Vegas (TV-serie, avsnitt 1x06)
  • 2004: Servern (kortfilm)
  • 2005: Young and the Restless (The Young and the Restless) (TV-serie, 3 avsnitt)
  • 2005: Navy CIS (NCIS) (TV-serie, avsnitt 3x07)
  • 2005: Ett år och en dag
  • 2006: Allmänt sjukhus (TV-serie)
  • 2006: Desperate Housewives (TV-serie, avsnitt 2x15)
  • 2006: Gamer (kortfilm)
  • 2007: Andy Barker, PI (TV-serie, avsnitt 1x04)
  • 2008: The Riches (TV-serie, avsnitt 2x07)
  • 2009: Eleventh Hour - Last Second (Eleventh Hour) (TV-serie, avsnitt 1x17)
  • 2009: Cold Case (Cold Case) (TV-serie, avsnitt 6x20)
  • 2009: Prison Break (TV-serie, avsnitt 4x18)
  • 2009: Three Rivers Medical Center (Three Rivers) (TV-serie, avsnitt 1x01)
  • 2009: Vem sköt Mamba
  • 2009: Days of Our Lives (Days of Our Lives) (TV-serie, 6 avsnitt)
  • 2010: Rizzoli & Isles (TV-serie, avsnitt 1x01)
  • 2010: Hela sanningen (TV-serie, avsnitt 1x03)
  • 2011: Onion SportsDome (TV-serie, avsnitt 1x02)
  • 2012: House of Lies (TV-serie, avsnitt 1x01)
  • 2012: Happy Endings (TV-serie, avsnitt 2x18)
  • 2013: The Midnight Monster (kortfilm)
  • 2014: Azad Right: Self Made (kortfilm)
  • 2014: Daniel (kortfilm)
  • 2014: Off the Grid
  • 2014: Bones - The Knochenjägerin (Bones) (TV-serie, avsnitt 10x01)
  • 2014: Project Greenlight Finalist (kortfilm)
  • 2014: Faker (kortfilm)
  • 2014: We Remain (kortfilm)
  • 2014: Rico's Last Fight (kortfilm)
  • 2014: Behind the Curtain (kortfilm)
  • 2015: Sweet Madness (kortfilm)
  • 2016: Midnight Man
  • 2016: El Vato (TV-serie, avsnitt 1x06)
  • 2016: True Nightmares (TV-serie, avsnitt 2x03)
  • 2016: Ken Allen Project (kortfilm)
  • 20162017: Superstore (TV-serie, 2 avsnitt)
  • 2017: Deep Undercover (TV-serie, avsnitt 1x21)
  • 2017: Scandal (TV-serie, avsnitt 6x10)
  • 2017: This Just In (TV-serie, avsnitt 1x20)
  • 2017: Specialenhet
  • 2017: Georgia (kortfilm)
  • 2017: The Coroner: I Speak for the Dead (TV-serie, 2 avsnitt)
  • 2017: Heart of Numbani (kortfilm)
  • 2017: Waiting Room FilmsLA (TV-serie, avsnitt 1x04)
  • 2017: The Demonic Dead
  • 2017: SWAT (TV-serie, avsnitt 1x04)
  • 2017: People Magazine: Investigative (TV-serie, avsnitt 2x06)
  • 2017: Dawn (kortfilm)
  • 2018: Wisdom of the Crowd (TV-serie, avsnitt 1x12)
  • 2018: bortförd (omdirigerad Eden)
  • 2018: Smuts
  • 2018: On My Block (TV-serie, avsnitt 4x01)
  • 2018: Ernie & Cerbie
  • 2018: Barry (TV-serie, avsnitt 1x08)
  • 2018: Buried in the Backyard - mordstatus om begränsningar (Buried in the Backyard) (TV-serie, avsnitt 1x02)
  • 2018: 1991
  • 2018: Megalodon - The Beast from the Deep (Megalodon) (TV-film)
  • 2019: Navy CIS: LA (NCIS: Los Angeles) (TV-serie, avsnitt 10x16)
  • 2019: Veep - Vice President (Veep) (TV-serie, avsnitt 7x06)
  • 2019: Homicide City (TV-serie, avsnitt 2x07)
  • 2019: Ligga och stjäla
  • 2019: Stano
  • 2019: The Painters (kortfilm)
  • 2019: Psycho BFF (TV-film)
  • 2019: 9-1-1 (TV-serie, avsnitt 3x08)
  • 2019: The Mandalorian (TV-serie, 2 avsnitt)
  • 2020: Medicinsk polis (TV-serie, avsnitt 1x03)
  • 2020: Jurica Road
  • 2020: Biträdande - Mission Los Angeles (ställföreträdare) (TV-serie, avsnitt 1x05)
  • 2020: Danger Force (TV-serie, avsnitt 1x04)
  • 2020: Följ mig
  • 2020: Killers Anonym - Lita inte på någon (Killers Anonym)
  • 2021: Min sanna saga

webb-länkar

Individuella bevis

  1. a b c IMDb : Biografi Dominic Pace , visad 18 juli 2021.

Opiniones de nuestros usuarios

Marina Berg

Mycket intressant detta inlägg om Dominic Pace.

Annie Gunnarsson

Min pappa utmanade mig att göra läxorna utan att använda något från Wikipedia, jag sa till honom att jag kunde göra det genom att söka på många andra webbplatser. Tur för mig att jag hittade den här webbplatsen och den här artikeln om Dominic Pace hjälpte mig att slutföra mina läxor. Jag nästan föll i jag blev frestad att gå till Wikipedia, för jag kunde inte hitta något om Dominic Pace, men som tur var hittade jag den här, för då kollade min pappa i webbhistoriken för att se var han hade varit. Kan ni föreställa er om jag kommer till gå till Wikipedia? Jag har tur att jag hittade den här webbplatsen och artikeln om Dominic Pace här. Det är därför jag ger dig mina fem stjärnor.

Anne Erlandsson

Det var ett tag sedan jag såg en artikel om _variabel skriven på ett så didaktiskt sätt. Jag gillar det.