Numera är Maria Fröberg ett ämne som har väckt stort intresse inom olika områden. Från politik till hälsa, mode och teknik har Maria Fröberg blivit ett återkommande samtalsämne. Åsikterna i denna fråga är varierande och polariserade, vilket har skapat en berikande och ibland hetsig debatt. I den här artikeln kommer vi att utforska olika perspektiv på Maria Fröberg och hur det påverkar vårt nuvarande samhälle. Dessutom kommer vi att analysera dess utveckling under åren och dess prognoser för framtiden. Utan tvekan är Maria Fröberg ett ämne som inte lämnar någon oberörd, och förtjänar djup och välargumenterad eftertanke.
Maria Wilhelmina Fröberg, född 21 mars 1886 i Västerås, död 27 januari 1962 i Eskilstuna Klosters församling, var en svensk mönstertecknare och konstnär.
Hon var dotter till Wilhelm August Fröberg och Lotten Pettersson. Fröberg studerade vid Valands målarskola i Göteborg på 1910-talet och under ett flertal studieresor i Europa, bland annat i Paris där hon studerade vid Maison Watteau. Vid Sörmländska konstnärers samlingsutställning i Eskilstuna fick Fröberg en egen avdelning för att exponera mönsterteckningar. Hon medverkade i utställningar med Föreningen Svenska Konstnärinnor, på Liljevalchs konsthall medverkade hon i Vereinigung bildender Künstlerinnen Österreichs.
Bland hennes offentliga arbeten märks oljemålningarna för Eskilstuna högre allmänna läroverk, Slottsskolan i Eskilstuna, Flickskolan i Eskilstuna och för IOGT:s studiesal i Eskilstuna. Hon har företrädesvis utfört målningar inspirerade av 1890-talsromantikens rumsdekorationer med landskapsmotiv. Fröberg är begravd på S:t Eskils kyrkogård.